Rytuał Hollow
Rytuał Hollow'ów
Żeby stać się holowem inaczej pustym trzeba być qunicym lub shinigami lub człowiekiem lub kim kolwiek wtedy jeden hollow bierze tą osobe w ciemnie miejsca obezwładnia a gdy już postać nie ma sił hollow ją gryzie a po paru dniach cierpień wkońcu dana osoba ugryziona staje się powoli hollowem. Gdy już się stanie pustym inni go uczą co i jak wtedy zaczyna dalsze łowy na innych ludzi
Imie: Ichigo
Dobry: Shinigami
Ranga:Generał Shinigami
Złoto:Dużo
Umiejętności:wszyskite
Energia Duchowa: 120000
Broń: Zanpakutou i zastępcze cialo
Zanpakutou:Zangetsu
Wali wygrane: 0
Walki przegrane: 0
Zabici Puści: 0
-------------------------------------------Mój Zanpakutou------------------------------------------
Moj Zabójca Dusz to: Zangetsu
Forma 1:Pierwsza forma Zangetsu to katana która jest o wiele większa od normalnych zanpakuto Shinigami.
Shin-Kai:Gdy już poznałem imię swojego zanpakuto ciągle posiadam go w formie Shikai. Zangetsu przypomina ogromny nóż (tasak). Nie widać by posiadał tsubę.Rękojeść owinięta jest białą wstęgą która potrafi rozciągnąć się tak bym mógł jej używać jako pochwy dla Zangetsu.
Ban-Kai:Tensa Zangetsu:Noszę na sobie płaszcz Zangetsu.Mój zanpakutou przybiera formę długiej czarnej katany na końcu której zwisa krótki łańcuch.Poruszam się o wiele szybciej niż jakikolwieki kapitan za pomocą Shunpo. Może także używać ulepszonej czarnej wersji ataku Getsuga tensho. Ta broń jest silniejsza od każdego zabójcy dusz